Založ si blog

Samofinancovanie politických strán a hnutí, ale aj samofinancovanie náboženstiev

Ľudia si medzi sebou veľmi úbližujú, veľmi si závidia a veľmi túžia po bohatstve vďaka úžasnej chamtivosti!
Súhlasím s myšlienkou, že je treba odstaviť a opustiť banky oligarchov a predbehnúť myšlienky lobistických a sionistických skupín.


https://blog.sme.sk/diskusie/3564809


Na to je potrebné, aby mali ľudia právo si navrhovať svojich volených zástupcov a následne si ich zvoliť. Rozdiel proti dnešku je v tom, že občanmi navrhnutý kandidát musí súhlasiť a nie ho lobovať

( https://www.youtube.com/watch?v=hDWPNgRNdHI )

násilím či vydierať. Ide o zodpovednosť a odbornosť , ale aj morálnu povinnosť voči Ústave Slovenska, ktorú si máme a musíme chrániť!

Ak by sa kandidáti dobrovoľne hlásili a ľuďom ponúkali zodpovedné zastupovanie na zdokonalovanie ich dôstojného života, tak ako to chce ÚŠS, potom aj myšlienka o samofinancovaní politických strán je na správnom mieste. Nemyslí sa tým, že si politická strana vynakladá náklady na propagáciu, ale že nebude mať od štátu tieto finančné prostriedky preplácané! To samé platí pre náboženstvá. Kto vie, že Vatikán je oslobodený od daní a akú má svoju minulosť?

Igor H.


Po pandémií aristokracia

27.12.2021

Pandémia slúži ako zásterka podvodov, na krytie ešte väčších podvodov! Ako predstavitelia štátnej moci vedú štát – riadia, tak sa občania cítia. Ako občania rozmýšľajú pri parlamentných voľbách, tak sa potom ich životy menia k lepšiemu alebo k horšiemu. https://pskakal2.blog.pravda.sk/2021/12/27/kolosalny-dlh-usa-dnes-zverejneny/….Teda ak mladý človek odíde [...]

Konečne má Slovensko vodcu, ktorý bojuje za každého občana?

12.12.2021

Prečítal som si tu tisícky článkov a musím potvrdiť, že blogérka https://rikaerika.blog.pravda.sk/ má pravdu a verím, že blogér https://volajte112.blog.pravda.sk/, je jediný, ktorý tu napísal do posledného detailu všetky možné riešenia a raz bude určite patriť k vodcom slovenského národa.Chcem poradiť blogérovi https://volajte112.blog.pravda.sk/, aby sa vykašľal na [...]

Izrael / Vojak / Armáda / Gaza /

Niektorí z rezortu diplomacie USA pochybujú o legálnom použití amerických zbraní Izraelom

28.04.2024 06:25

"Vážne znepokojenie z nedodržiavania" humanitárneho práva počas vojny v Pásme Gazy Izraelom vyjadrili štyri zložky rezortu americkej diplomacie.

Abrams, Ukrajina

Tankom Abrams sa na Ukrajine nedarí. Vyskúšajú ruskú korytnačiu taktiku?

28.04.2024 06:00

Ukrajina dostala od USA 31 tankov Abrams M1A1. O päť už prišla a ďalšie tri boli poškodené.

parlament, PVV, rokovanie, Robert Fico, Peter Pellegrini, Milan Majerský, Tomáš Taraba

Získa Slovensko všetkých 6,4 miliárd z plánu obnovy? Úradníci vládu kritizujú, Fico sa spolieha na nové zákony

28.04.2024 06:00

Najviac omeškaných míľnikov a problémov s implementáciou opatrení majú rezorty zdravotníctva, spravodlivosti a životného prostredia či vnútra. Slovensko môže prísť o miliardy eur.

Gay, gej homosexuáli, LGBTI, dúhový pochod,

Nový iracký zákon proti homosexualite počíta s trestom až 15 rokov väzenia

28.04.2024 05:49

Cieľom zákona je "chrániť irackú spoločnosť pred morálnou skazenosťou a volaním po homosexualite, ktoré zachvátilo svet".

spravodlivy

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 3
Celková čítanosť: 106222x
Priemerná čítanosť článkov: 35407x

Autor blogu

Kategórie