Založ si blog

Po pandémií aristokracia

Pandémia slúži ako zásterka podvodov, na krytie ešte väčších podvodov! Ako predstavitelia štátnej moci vedú štát – riadia, tak sa občania cítia. Ako občania rozmýšľajú pri parlamentných voľbách, tak sa potom ich životy menia k lepšiemu alebo k horšiemu.

https://pskakal2.blog.pravda.sk/2021/12/27/kolosalny-dlh-usa-dnes-zverejneny/
….Teda ak mladý človek odíde za prácou do zahraničia, tak pravdepodobnosť návratu finančných prostriedkov vynaložených na jeho výchovu a vzdelávanie klesá úmerne dĺžke obdobia, ktoré občan prepracuje v ekonomike zahraničného štátu. V krajnom prípade, teda v prípade, ak je odídený občan počas celého svojho produktívneho obdobia zapojený do pracovného procesu v zahraničnej ekonomike, náklady vynaložené na jeho výchovu a vzdelávanie predstavujú pre jeho rodnú krajinu čistú stratu….( https://ivanvlcek.blog.pravda.sk/2021/12/27/d12-medzistatna-pracovna-migracia-negativne-dosledky/)

Pokiaľ sa tu bude opozícia hrať, že je tu preto, aby poukazovala na nedostatky vlády , hoci vie, že menší počet poslancov parlamentu nemôže nikdy prehlasovať väčšinu, má spoluúčasť na krytí zločinu, ktorý sa tu pácha na občanoch!

Budú občania čakať, až väčšina v parlamente, ktorú tvorí podvodnícka koaličná žumpa, rozhodne, že parlamentné voľby budú zrušené alebo právo voliť zrušia a občana odložia na vedľajšiu koľaj? Nie je to nemožné!
video:

( https://www.youtube.com/watch?v=myaz3ifC2ZU )

Darí sa im dokonale manipulovať občanov a tí sú nútení ohnúť svoje chrbty a poslúchať. Takto nás pozná celý svet už viac ako tisíc rokov. Je to stále vľuďoch. Je ťažko bojovať s hlúpákmi alebo s hlúposťou! Dôležité je vedieť, do ktorej skupiny patríme!

video:

( https://www.youtube.com/watch?v=aCUrNItbBSQ&t=154s )

Samofinancovanie politických strán a hnutí, ale aj samofinancovanie náboženstiev

20.01.2023

Ľudia si medzi sebou veľmi úbližujú, veľmi si závidia a veľmi túžia po bohatstve vďaka úžasnej chamtivosti!Súhlasím s myšlienkou, že je treba odstaviť a opustiť banky oligarchov a predbehnúť myšlienky lobistických a sionistických skupín. https://blog.sme.sk/diskusie/3564809 Na to je potrebné, aby mali ľudia právo si navrhovať svojich volených zástupcov a následne [...]

Konečne má Slovensko vodcu, ktorý bojuje za každého občana?

12.12.2021

Prečítal som si tu tisícky článkov a musím potvrdiť, že blogérka https://rikaerika.blog.pravda.sk/ má pravdu a verím, že blogér https://volajte112.blog.pravda.sk/, je jediný, ktorý tu napísal do posledného detailu všetky možné riešenia a raz bude určite patriť k vodcom slovenského národa.Chcem poradiť blogérovi https://volajte112.blog.pravda.sk/, aby sa vykašľal na [...]

ukrajina

Hrozivý scenár CIA: Ukrajina môže vojnu s Ruskom prehrať už tento rok

19.04.2024 07:50

Bill Burns tiež na príklade ilustroval, ako veľmi ukrajinským silám chýba munícia.

France Macron

Pred letnou olympiádou minister atentátov spustil jarnú ofenzívu proti teroristom

19.04.2024 07:00

Obava z možnej masakry v Paríži. Keby hrozil teroristický útok, organizátori by presunuli slávnostný ceremoniál na jedno z dvoch náhradných miest.

Milei

Ďalšia posila pre NATO: Argentína chce byť globálnym partnerom

19.04.2024 06:50

Argentína má od roku 1998 strategické vzťahy s ozbrojenými silami USA, hoci nie je plnoprávnym členom NATO.

Russia Ukraine War

ONLINE: Trump: Prežitie Ukrajiny je dôležité aj pre USA. Hýb sa Európa, daj viac peňazí

19.04.2024 06:15, aktualizované: 07:25

Prežitie Ukrajiny v súčasnej vojne proti Rusku je dôležité tak pre Európu, ako aj pre Spojené štáty, uviedol americký exprezident Donald Trump.

spravodlivy

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 3
Celková čítanosť: 106142x
Priemerná čítanosť článkov: 35381x

Autor blogu

Kategórie