Založ si blog

Konečne má Slovensko vodcu, ktorý bojuje za každého občana?

Prečítal som si tu tisícky článkov a musím potvrdiť, že blogérka https://rikaerika.blog.pravda.sk/ má pravdu a verím, že blogér https://volajte112.blog.pravda.sk/, je jediný, ktorý tu napísal do posledného detailu všetky možné riešenia a raz bude určite patriť k vodcom slovenského národa.
Chcem poradiť blogérovi https://volajte112.blog.pravda.sk/, aby sa vykašľal na zbieranie podpisov k súhlasu od občanov na založenie politickej strany, ale aby sa poobhliadol po niekom, kto už politickú stranu chce zrušiť alebo niekoho k sebe pribrať, pretože môžete takúto politickú stranu obohatiť o dokonalý volebný program.

https://bratislava.zoznam.sk/unikol-tajny-dokument-povinne-ockovanie-uz-od-10-januara/?

Takto štrajkujú v Hanburgu proti povinnému očkovaniu.

https://www.ndr.de/nachrichten/hamburg/Demonstration-gegen-Corona-Massnahmen-in-Hamburg,coronademo316.html?fbclid=IwAR3PNYjCurAeNSi-NkkFYK_29X9XuQWbSRew49nS0y7Sa-DwB3cr05o9cKg

Takto dokážete dať https://volajte112.blog.pravda.sk/, všetkým občanom a politikom, tie najrozumnejšie a najreálnejšie poznatky o tom, čo je to za republiku, v ktorej žijeme alebo, čo je to za Slovensko, ktoré len vy https://volajte112.blog.pravda.sk/ a myšlienky, ktoré šírite, dokážete prostredníctvom nich s takýmito ľuďmi zmeniť.

video:

( https://www.youtube.com/watch?v=tgKXdtYdVDg )

Samofinancovanie politických strán a hnutí, ale aj samofinancovanie náboženstiev

20.01.2023

Ľudia si medzi sebou veľmi úbližujú, veľmi si závidia a veľmi túžia po bohatstve vďaka úžasnej chamtivosti!Súhlasím s myšlienkou, že je treba odstaviť a opustiť banky oligarchov a predbehnúť myšlienky lobistických a sionistických skupín. https://blog.sme.sk/diskusie/3564809 Na to je potrebné, aby mali ľudia právo si navrhovať svojich volených zástupcov a následne [...]

Po pandémií aristokracia

27.12.2021

Pandémia slúži ako zásterka podvodov, na krytie ešte väčších podvodov! Ako predstavitelia štátnej moci vedú štát – riadia, tak sa občania cítia. Ako občania rozmýšľajú pri parlamentných voľbách, tak sa potom ich životy menia k lepšiemu alebo k horšiemu. https://pskakal2.blog.pravda.sk/2021/12/27/kolosalny-dlh-usa-dnes-zverejneny/….Teda ak mladý človek odíde [...]

Viktor Orbán

Gyöngyösi: Orbán je nepriateľ národa, premenil Maďarsko na diktatúru. Budapešť by nemala zabudnúť na sovietske tanky

26.04.2024 10:40

Myslím, že sme sa v Maďarsku vrátili do boľševických časov, tvrdí predseda strany Jobbik.

požiar, elektromobil, Lešť

Ako horí elektromobil? Požiar zlikvidovali hasiči do hodiny, vrak skončil vo vodnom kúpeli

26.04.2024 10:40

Z podzemnej garáže, v ktorej sa vznietil elektromobil, šľahali obrovské plamene.

Rusko Ukrajina Putin výcvikové stredisko návšteva uarus

Dvaja ruskí vojaci sa priznali ku chladnokrvnej trojnásobnej vražde. Zabili starostku aj ich kolegu

26.04.2024 10:10

Páchatelia v snahe zamaskovať zločin telo poliali horľavinou a potom do domu vhodili granát, ktorého výbuch spôsobil požiar.

Andrej Danko, upratovanie Dúbravky,

Danko upratuje Dúbravku. Zaplatil pokutu tisíc eur a chce ukázať dôkaz o vylomenom zube

26.04.2024 09:26, aktualizované: 09:41

Danko sa zaviazal zametať Dúbravku potom ako v januári zdemoloval semafor a z miesta činu ušiel. Nájsť sa ho podarilo podľa olejovej škrvny.

spravodlivy

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 3
Celková čítanosť: 106202x
Priemerná čítanosť článkov: 35401x

Autor blogu

Kategórie