Po pandémií aristokracia

27. decembra 2021, spravodlivy, Nezaradené

Pandémia slúži ako zásterka podvodov, na krytie ešte väčších podvodov! Ako predstavitelia štátnej moci vedú štát – riadia, tak sa občania cítia. Ako občania rozmýšľajú pri parlamentných voľbách, tak sa potom ich životy menia k lepšiemu alebo k horšiemu.

Dám Vám minimálne desaťkrát viac, ako Vám Igor Matovič dokáže sľúbiť

https://pskakal2.blog.pravda.sk/2021/12/27/kolosalny-dlh-usa-dnes-zverejneny/
….Teda ak mladý človek odíde za prácou do zahraničia, tak pravdepodobnosť návratu finančných prostriedkov vynaložených na jeho výchovu a vzdelávanie klesá úmerne dĺžke obdobia, ktoré občan prepracuje v ekonomike zahraničného štátu. V krajnom prípade, teda v prípade, ak je odídený občan počas celého svojho produktívneho obdobia zapojený do pracovného procesu v zahraničnej ekonomike, náklady vynaložené na jeho výchovu a vzdelávanie predstavujú pre jeho rodnú krajinu čistú stratu….( https://ivanvlcek.blog.pravda.sk/2021/12/27/d12-medzistatna-pracovna-migracia-negativne-dosledky/)

Čo prinesie pre Slovensko vlastný jackpot? 5. 000. 000. 000. 000. 000

Pokiaľ sa tu bude opozícia hrať, že je tu preto, aby poukazovala na nedostatky vlády , hoci vie, že menší počet poslancov parlamentu nemôže nikdy prehlasovať väčšinu, má spoluúčasť na krytí zločinu, ktorý sa tu pácha na občanoch!

Prečo po každej revolučnej premene prichádzajú čistky.
Kovidizmus
Kedy sa konečne klamlivé média zamerajú na to, že podvodník a klamár Matovič, Záborská a Budaj oklamali pri voľbách voličov? ? ?
Prečo občan ( a nielen Igor Matovič) dnes potrebuje psychiatra
Tyran zodpovednosť za svoje skutky rozdeľuje a zbavuje sa viny

Budú občania čakať, až väčšina v parlamente, ktorú tvorí podvodnícka koaličná žumpa, rozhodne, že parlamentné voľby budú zrušené alebo právo voliť zrušia a občana odložia na vedľajšiu koľaj? Nie je to nemožné!
video:

( https://www.youtube.com/watch?v=myaz3ifC2ZU )

Darí sa im dokonale manipulovať občanov a tí sú nútení ohnúť svoje chrbty a poslúchať. Takto nás pozná celý svet už viac ako tisíc rokov. Je to stále vľuďoch. Je ťažko bojovať s hlúpákmi alebo s hlúposťou! Dôležité je vedieť, do ktorej skupiny patríme!

Konečne má Slovensko vodcu, ktorý bojuje za každého občana?

video:

( https://www.youtube.com/watch?v=aCUrNItbBSQ&t=154s )